Kom gerust langs op onze locatie

De koffie is warm en u bent altijd van harte welkom om vragen te stellen en reparaties te laten uitvoeren.

 

GVAutotechniek

 

Magneti Marelli Checkstar garage GVAutotechniek is een moderne garage in Culemborg, waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse auto's, maar kunnen ook uitstekend overweg met alle andere merken. Italiaanse merken die wij o.a. voeren zijn

Wij repareren alle merken auto's. Onderhoud aan de auto is het behoud van de auto. Laat uw auto dus geregeld nakijken. U bent dan gegarandeerd van jarenlang onbezorgd rijplezier.
U kunt ook voor het gespecialiseerde werk bij ons terecht, zoals motorrevisie, versnellingsbakrevisie, storingen zoeken en klassieke auto's.
Bij al het onderhoud en ook bij reparaties informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op als het anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent.

GVAutotechniek - Fiat, Alfa Romeo en Lancia specialist

GVAutotechniek is Gert Verhoef. Hij is zijn bedrijf met veel enthousiasme gestart in juni 2004. Vanaf mei 2005 gevestigd aan de Blokdrukweg te Culemborg.
Gert werkte vanaf 1978 als monteur bij een grote Alfa Romeo dealer. Na de laatste 15 jaar in dienstverband te hebben gewerkt als chef werkplaats heeft hij in 2004 de stap gezet om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Een droom is verwezenlijkt.

Gert Verhoef onderscheidt zich door de liefde voor de Italiaanse merken. Met de vakkennis zit het wel goed gezien de grote hoeveelheid diploma's en certificaten. In 1991 - 1992 zelfs door de importeur van Alfa Romeo uitgeroepen tot beste Alfa Romeo monteur.

GVAutotechniek is gespecialiseerd in het repareren van en oplossen van problemen met uw auto, zowel moderne als klassieke auto's. Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur. Met een goed en technisch advies krijgt u een reparatie tegen een reële prijs. U kunt bij ons terecht voor regulier onderhoud, reparaties, APK, controles (oliepeil, bandenspanning, lampen), accu's, uitlaten, banden enz.
Wij kijken naar de beste oplossing; gebruikte, ruil- of nieuwe onderdelen. Motor- en versnellingsbakken reviseren doen wij ook.

Onze werkplaats is compleet uitgerust met de modernste apparatuur. Waaronder speciale gereedschappen, testbanken en computers. Expertise is noodzakelijk voor het goed onderhouden en repareren van uw auto.
Uw auto verdient alle aandacht, dus ook op technisch gebied. Om op de hoogte te blijven van alle technische vernieuwingen gaan de medewerkers regelmatig op cursus.
Om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen, gebruiken wij bij alle reparatiewerkzaamheden uitsluitend originele onderdelen.

Onze occasions