BOVAG-lid vanaf 1 oktober 2020

Met veel trots kunnen wij u melden dat wij per 1 oktober 2020 zijn aangesloten bij de BOVAG

Wat is de BOVAG:

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, klassiekers, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie etc. zijn welkom als lid. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor u als klant van ons bedrijf. Wij zorgen als De BOVAG-lid dat u zorgeloos kan genieten van uw mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. 

De BOVAG is een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Bent u benieuwd naar meer informatie over BOVAG? Neem dan eens een kijkje op de site van de BOVAG en u mag ook altijd contact met ons opnemen. 

Graag tot ziens!